Sådan løser du problemet, når Norton viser meddelelsen "Enheden er i fare" i programvinduet

Det er ikke sikkert, at meddelelsen vises pga. trusler. Meddelelsen kan blive vist i Norton Protection, hvis:

• En eller flere af sikkerhedsfunktionerne som f.eks. Auto-Protect, firewallen eller SONAR er deaktiveret.

• Definitionerne ikke er blevet opdateret.

• Den rutinemæssige scanning ikke er gennemført.

• Abonnementet er udløbet. I så fald bliver de fleste sikkerhedsfunktioner også deaktiveret.

Hvis du ser denne advarsel i programmet, skal du klikke på Ret nu.

Afhængigt af computerens sikkerhedsstatus kan Norton prøve at aktivere den deaktiverede funktion, opdatere definitionerne eller køre en scanning. Hvis abonnementet er udløbet, bliver du bedt om at forny det.

Hvis Norton ikke kan rette fejlen ved funktionen eller ikke kan køre LiveUpdate eller en scanning, vises der muligvis en anden fejlmeddelelse i vinduet Ret nu. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af den fejlbehæftede funktion eller den specifikke fejl:

Adskillige Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem på vores brugergruppeforum. Du kan se, hvordan andre brugere løser problemet, hvis meddelelsen "Enheden er i fare" vises i Norton, i Norton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119294825_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/04/2018