Meddelelsen: "Enheden er i fare"

Denne meddelelse kan blive vist i Norton-programmet, når:

• En eller flere af sikkerhedsfunktionerne som f.eks. Auto-Protect, firewallen eller SONAR er deaktiveret

• Hvis definitionerne ikke er blevet opdateret

• Hvis den rutinemæssige scanning ikke er gennemført

• Abonnementet er udløbet. I så fald bliver de fleste af sikkerhedsfunktionerne også deaktiveret

Hvis du ser denne advarsel i programmet, skal du klikke på Ret nu.

Afhængigt af computerens sikkerhedsstatus kan Norton prøve at aktivere den deaktiverede funktion, opdatere definitionerne eller køre en scanning. Hvis abonnementet er udløbet, bliver du bedt om at forny det.

Hvis Norton ikke kan rette fejlen ved funktionen eller ikke kan køre LiveUpdate eller en scanning, vises der muligvis en anden fejlmeddelelse i vinduet Ret nu. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af den fejlbehæftede funktion eller den specifikke fejl:

Adskillige Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem på vores brugergruppeforum. Du kan finde løsninger fra andre brugere, når der i Norton-programmet vises meddelelsen "Enheden er i fare", i Norton Community.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119294825_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/01/2018