Meddelelsen "Vi har fjernet Norton WiFi Privacy fra din ordre" vises, når jeg køber Norton WiFi Privacy

Problemet kan opstå, hvis du allerede har købt et abonnement på Norton WiFi Privacy med den aktuelle Norton-konto. Der kan kun være ét Norton WiFi Privacy-abonnement på din Norton-konto.

Hvis du vil købe endnu et abonnement på Norton WiFi Privacy, skal du bruge en anden Norton-konto eller oprette en ny Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119281336_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS, Windows, Android, Mac
Sidst ændret: 18/04/2017