Meddelelsen: "Inkompatibel software: Denne version af Norton-produktet er ikke kompatibel med denne version af macOS" vises, efter jeg har opgraderet til macOS 10.12

Du løser dette problem ved at køre værktøjet RemoveSymantecMacFiles og derefter downloade og installere den nyeste version af Norton-produktet til Mac.

TRIN 1

Download og kør værktøjet RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

6. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

7. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

8. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

TRIN 2

Download og installer Norton-programmet

Hvis du har modtaget Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du logge på tjenesteudbyderens websted for at downloade Norton-programmet. Du kan også klikke på downloadlinket i den mail, du modtog fra tjenesteudbyderen, da du tilmeldte dig Norton-tjenesten.

1. Download den relevante installationsfil, afhængigt af hvilket Norton-program du har:

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

Diskafbildningen er forbundet.

3. Dobbeltklik på ikonet til Norton-programmets installationsprogram.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

5. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

6. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119128123_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/10/2016