Meddelelsen "Kunne ikke kommunikere med Norton Internet Security" vises i Norton Internet Security til Mac

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet.

TRIN 1

Afinstaller Norton Internet Security til Mac

1. Gå til mappen Programmer, åbn mappen Symantec Solutions, og dobbeltklik derefter på Symantec Uninstaller.

2. Gå til vinduet Afinstaller Symantec-produkter, og markér afkrydsningsfeltet ved siden af de viste Norton-programmer, du vil afinstallere.

3. Klik på Afinstaller.

4. Bekræft, at du vil slette programmet.

5. Gå til vinduet Godkendelse, indtast din administratoradgangskode, og klik derefter på Ok.

6. Klik på Luk i det vindue, der indeholder en oversigt over slettede elementer.

7. Klik på Genstart.

TRIN 2

Download og installer Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119120867_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 16/09/2016