Meddelelsen "Sørg for at konfigurere backupindstillingerne, før du kører en backup" vises, når jeg kører backup i Norton-programmet

Efter opgradering til den nyeste version af Norton 360 eller Norton Security (version 22.8.x.x) er det ikke længere muligt at bruge det optiske drev (cd/dvd) til backup af data fra Norton-programmet. Men du kan stadig gendanne filer, der er sikkerhedskopieret tidligere, fra en cd eller dvd.

Læs Sådan finder du Norton-programmets navn og version, hvis du vil kende Norton-programmets navn og version.

Problemet opstår, når du har indstillet din backupdestination som cd- eller dvd-drevet og kører en backup. Du kan løse problemet ved at vælge en anden backupdestination.

Sådan skifter du backupdestination

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Indstillinger for backup under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Administration af backup i vinduet Indstillinger for backup.

5. Vælg en alternativ placering under Destination på fanen Hvor i vinduet Administration af backupsæt.

6. Klik på Gem indstillinger og derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119117168_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/09/2016