Meddelelsen "Kontrollér, at du har konfigureret dine indstillinger for backup, inden du kører en backup"

Efter opgradering til den nyeste version af Norton 360 eller Norton Security (version 22.8.x.x) er det ikke længere muligt at bruge det optiske drev (cd/dvd) til backup af data fra Norton. Men du kan stadig gendanne filer, der er sikkerhedskopieret tidligere, fra en cd eller dvd.

Oplysninger om, hvordan du finder frem til produktnavnet og versionen af Norton, findes i artiklen Sådan finder du Norton-programmets navn og version.

Problemet opstår, når du har indstillet din backupdestination som cd- eller dvd-drevet og kører en backup. Du kan løse problemet ved at vælge en anden backupdestination.

Sådan skifter du backupdestination

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Indstillinger for backup under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Administration af backup i vinduet Indstillinger for backup.

5. Vælg en alternativ placering under Destination på fanen Hvor i vinduet Administration af backupsæt.

6. Klik på Gem indstillinger og derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119117168_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/09/2017