Det skal du gøre for at få forældreopsyn på Android 5.0-enheder

De enheder, som kører med Android 5 eller nyere, kan konfigureres med flere brugerkonti. Det omfatter ejerprofilkonto, brugerkonto og gæstekonto. Der er som standard en ejerprofilkonto på disse enheder, og hvis du finder det nødvendigt, kan du oprette en ny brugerkonto eller gæstekonto, så enheden kan deles med andre. Hvis dine børn bruger en af disse enheder, overvåges deres aktiviteter kun, hvis der er installeret Norton Family på den konto, som de bruger til at logge på enheden med. Hvis børnene bruger ejerprofilkontoen til at logge på enheden med, kan de desuden oprette en ny brugerkonto eller gæstekonto og skifte til disse konti i forbindelse med onlineaktiviteter. I disse tilfælde kan Norton Family ikke overvåge deres aktiviteter, da det kun er installeret på ejerprofilen. På samme måde gælder det, at ejerprofilkontoen og alle de installerede apps, herunder Norton Family, bliver en del af denne profil, når barnets enhed opgraderes til Android 5.0 eller nyere. Derfor skal du installere Norton Family på den brugerkonto, som barnet bruger til at logge på enheden med, og forhindre barnet i at oprette nye brugerkonti, herunder gæstekonti.

Du kan forhindre barnet i at omgå opsyn via Norton Family på disse enheder ved at følge nedenstående trin.

TRIN 1: Opret adgangskode- eller pinkodebeskyttelse for ejerprofilen

1. Åbn barnets enhed, og tryk på ikonet Indstillinger.

2. Tryk på Sikkerhed under personlige indstillinger.

3. Tryk på Låseskærm eller Skærmlås under Skærmsikkerhed.

4. Tryk på den låsemetode, du vil bruge.

Tryk på Pinkode, og vælg en pinkode på fire cifre for at aktivere pinkodebeskyttelsen.

Tryk på Adgangskode, og vælg en adgangskode for at aktivere adgangskodebeskyttelsen.

TRIN 2: Fjern eventuelt eksisterende gæsteprofiler

Hvis en gæstekonto fjernes permanent, slettes alle de tilknyttede data, herunder downloadede filer samt de billeder, der er blevet taget, mens der var logget på pågældende gæstekonto.

1. Træk beskedlinjen ned, og dobbelttryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

2. Du kan skifte til en gæsteprofil ved at trykke på Gæst.

3. Træk beskedlinjen ned, og tryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

4. Tryk på Fjern gæst, og tryk derefter på Fjern for at bekræfte sletningen.

5. Enheden skifter tilbage til ejerprofilen.

6. Træk beskedlinjen ned, og tryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

7. Tryk på FLERE INDSTILLINGER, og tryk så på ikonet Menu.

8. Fjern markeringen i Tilføj brugere, når enheden er låst for at forhindre oprettelse af nye konti.

TRIN 3: Opret en ny brugerprofil til barnet

1. Træk beskedlinjen ned, og dobbelttryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

2. Tryk på FLERE INDSTILLINGER, og tryk så på Tilføj bruger.

3. Tryk på OK for at bekræfte oprettelsen af den nye brugerprofil.

4. Tryk på KONFIGURER NU for at oprette et nyt område til barnet.

5. Indtast barnets navn samt andre oplysninger for at udføre konfigurationen.

6. Installer Norton Family-appen på barnets profil. Du kan få flere oplysninger i Installation af Norton Family.

7. Tryk på Indstillinger > Brugere, tryk på tandhjulet, og skub så knappen Tillad telefonopkald og sms mod højre. Denne indstilling giver barnet mulighed for at foretage opkald fra enheden samt for at sende og modtage meddelelser.

8. Tryk på Tillad telefonopkald og sms.

9. Følg anvisningerne i TRIN 1, og bed barnet om at vælge en pin- eller adgangskode til profilen.

10. Du kan tilføje flere børn ved at gentage processen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119047655_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/09/2016