Sådan får du forældreopsyn på Android-enheder

Sådan forhindrer du oprettelse af nye brugerkonti

De enheder, som kører med Android 5 eller nyere, kan konfigureres med flere brugerkonti. Det omfatter ejerprofilkonto, brugerkonto og gæstekonto. Der er som standard en ejerprofilkonto på disse enheder, og hvis du finder det nødvendigt, kan du oprette en ny brugerkonto eller gæstekonto, så enheden kan deles med andre.

Hvis dine børn bruger en af disse enheder, overvåges deres aktiviteter kun, hvis Norton Family er installeret på den konto, som de bruger til at logge på enheden med. Hvis børnene bruger ejerprofilkontoen til at logge på enheden med, kan de desuden oprette en ny brugerkonto eller gæstekonto og skifte til disse konti i forbindelse med onlineaktiviteter. I sådanne tilfælde kan Norton Family ikke overvåge deres aktiviteter, da det kun er installeret på ejerprofilen.

På samme måde gælder det, at ejerprofilkontoen og alle de installerede apps, herunder Norton Family, bliver en del af denne profil, når barnets enhed opgraderes til Android 5.0 eller nyere. Derfor skal du installere Norton Family på den brugerkonto, som barnet bruger til at logge på enheden, og du skal forhindre barnet i at oprette nye brugerkonti, herunder gæstekonti.

Blokering af appen Indstillinger

Overvågning af mobilapps og tidsovervågning kræver, at nogle få muligheder i Indstillinger altid er aktiveret. Bed barnet om ikke at deaktivere disse muligheder. Hvis barn alligevel åbner appen Indstillinger og deaktiverer disse muligheder, kan du blokere appen Indstillinger via Norton-webstedet eller Norton Family-forældrekontrolappen til Android.

Du kan aktivere appen Indstillinger igen ved at følge de samme trin som nedenfor, men du skal deaktivere blokering.

Brug Nortons websted

1. Log på Norton, og klik på fanen FAMILIE.

2. Vælg det barn, som du vil indstille overvågning af mobilapps for.

3. I feltet MOBILAPP skal du klikke på og gøre følgende:

4. Hvis overvågning af mobilapps er deaktiveret, skal du aktivere funktionen ved at flytte knappen Til/fra hen på Til.

5. Flyt knappen Til/fra ved siden af appen Indstillinger hen på Til.

6. Klik på Gem.

Brug af Norton Family-forældreappen til Android

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Under Aktiviteter skal du trykke på Appopsyn.

5. Hvis Overvågning af mobilapps er deaktiveret, skal du aktivere funktionen ved at trykke på knappen Fra.

6. Markér appen Indstillinger, og tryk derefter på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119047655_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 04/09/2018