Meddelelsen "Der blev registreret mistænkelig netværksaktivitet" vises i Norton-programmet

Denne meddelelse vises, når en fil uden en gyldig digital signatur prøver at få adgang til internettet fra din computer. En gyldig digital signatur er en godkendelsesmetode, som bruges til at bekræfte filers ægthed. Advarslen udløses på grundlag af filens Norton Insight-bedømmelse. Flere oplysninger om Norton Insight.

Deaktivering af advarslen for en specifik fil

• Vælg Spørg mig ikke igen i vinduet Advarsel fra firewall, og klik på OK.

Hvis du vil deaktivere advarsler fra firewallen for alle filer med ugyldige digitale signaturer, skal du ændre firewallindstillingerne. Du skal kun ændre firewallindstillingerne, hvis du er overbevist om filens eller filernes ægthed.

Deaktivering af advarslen for alle filer

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Flyt skydeknappen hen på Tillad ved siden af Programmer med lav risiko på fanen Avanceret programkontrol.

5. Klik på Anvend, og klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119031243_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016