Beskyt flere enheder med dit Norton-abonnement

Alt afhængigt af dit abonnement kan du muligvis installere Norton på flere pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til flere enheder.

Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement

1. Log på Norton for at se oplysninger om din licens.

2. Klik på Norton-tjenesten på siden Abonnementer.

3. Gennemse antallet af pladser til installation under Sikkerhed.

Hvis der er flere pladser til rådighed, kan du installere Norton på flere enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118869637_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 26/03/2018