Beskyt flere enheder med dit Norton-abonnement

Alt afhængigt af dit abonnement kan du muligvis installere Norton på flere pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til flere enheder.

Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement

1. Log på Norton for at se oplysninger om din licens.

2. Under Tjenester skal du klikke på Norton-tjenesten.

3. Gennemse antallet af pladser til installation ud for Administrer mine installationer.

Hvis der er flere pladser til rådighed, kan du installere Norton på flere enheder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118869637_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 13/12/2016