Udvid Norton-beskyttelsen til dine andre enheder

Du kan muligvis installere Norton på flere pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger, afhængigt af hvilket abonnement du har. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til andre enheder.

Find det antal pladser, du har til rådighed i din aftale

1. Log på din konto.

2. Vælg dit abonnement på fanen Mine abonnementer.

Du kan se antallet af ledige installationslicenser under abonnementet.

Hvis der er flere licenser til rådighed, kan du beskytte flere enheder.

Video: How to download and install your device security on another device

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118869637
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 06/01/2021