Udvid Norton-beskyttelsen til dine andre enheder

Alt afhængigt af din medlemskabstype kan du muligvis installere Norton på flere pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til flere enheder.

Video: Sådan downloader og installerer du enhedssikkerhed på en anden enhed

Find det antal pladser, du har til rådighed i din aftale

1. Log på Norton.

2. Klik på din profil øverst til højre på siden og klik derefter på Mine abonnementer.

3. Vælg din medlemskabstype på fanen Mit Abonnement.

Du kan gennemse antallet af ledige installationslicenser under navnet på medlemskabstypen.

Hvis der er flere licenser til rådighed, kan du beskytte flere enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118869637
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 26/04/2020