Beskyt flere enheder med dit Norton-abonnement

Alt afhængigt af dit abonnement kan du muligvis installere Norton på flere pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til flere enheder.

Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement

1. Log på Norton.

2. Vælg dit abonnement på siden Mit Abonnement.

Du kan gennemse antallet af ledige installationspladser under navnet på abonnementet.

Hvis der er flere pladser til rådighed, kan du installere Norton på flere enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118869637
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 29/05/2019