Sådan retter du fejl i forbindelse med produktnøgler

Den produktnøgle, du har angivet, er ugyldig. Du kan ikke installere Norton på den valgte enhed. Indtast en anden produktnøgle.

Problemet kan have følgende årsager:

• Den angivne produktnøgle er forkert eller har et ugyldigt format.

Kontrollér, om du har indtastet produktnøglen på 25 tegn forkert.

• Produktnøglen stemmer ikke overens med nøglen i Symantecs database.

• Den produktnøgle, du har angivet, er ikke kompatibel med den valgte enhed.

• Produktnøglen er blevet aktiveret med en anden Norton-konto.

• Produktnøglen er leveret til dig fra et andet land end det, du vil benytte den i.

Du kan for eksempel ikke aktivere et engelsk Norton-produkt med en produktnøgle til et program på kinesisk. Du kan finde flere oplysninger i Produktnøglen er til et program på et andet sprog.

Hvis du har købt Norton-abonnementet i en butik, er produktnøglen ikke blevet valideret af butikken. Henvend dig til butikken med æsken og kvitteringen, og bed om at få valideret købet. Norton-produktnøglen er tyveribeskyttet, og butikken skal validere købet hos Symantec. Når abonnementet er valideret, kan du bruge produktnøglen til at installere Norton.

Hvis du har købt dit Norton-abonnement fra tredjepart, f.eks. via et websted eller en forhandler, skal du kontakte forhandleren med kvitteringen og bede om at få en ny produktnøgle.

Hvis du har købt Norton online og har modtaget produktnøglen på mail, eller du mener at have en gyldig produktnøgle, skal du kontakte Norton Support med oplysningerne om produktnøglen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118835462_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 26/05/2017