Meddelelse

Med Norton får du en meddelelsestjeneste, så du kan se meddelelser baseret på din Norton-tjeneste. Du kan bruge linket Meddelelse i Norton-programmets hovedvindue, hvis du vil se meddelelserne. Du kan bl.a. modtage følgende typer af meddelelser:

• Oplysninger vedrørende din Norton-konto.

• Oplysninger om nye opdateringer

• Oplysninger vedrørende dit abonnement

• Påmindelser om abonnementsudløb

• Oplysninger om de nyeste trusler

• Oplysninger om, hvordan du bevarer beskyttelsen mod nye trusler

• Specialtilbud og kampagner

Norton viser antallet af ulæste meddelelser ved siden af linket Meddelelse i hovedvinduet. I visse tilfælde henleder Norton din opmærksom på, at der meddelelser, som du kan se. Du modtager kun meddelelser, når du har forbindelse til internettet.

Visning af meddelelser:

1. Åbn Norton-programmet.

2. Klik på Meddelelse i hovedvinduet.

3. Klik på den relevante meddelelse i vinduet Meddelelse.

Sletning af meddelelser:

1. Åbn Norton-programmet.

2. Klik på Meddelelse i hovedvinduet.

3. Klik på den relevante meddelelse i vinduet Meddelelse og derefter på ikonet Slet. Hvis du vil slette flere meddelelser, kan du bruge Shift-click eller Command-click til at markere flere meddelelser og derefter klikke på ikonet Slet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118764931_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 13/12/2017