Meddelelse

Med Norton får du en meddelelsestjeneste, så du kan se meddelelser baseret på din Norton-tjeneste. Du kan bruge linket Meddelelse i Norton-programmets hovedvindue, hvis du vil se meddelelserne. Du kan bl.a. modtage følgende typer af meddelelser:

• Oplysninger vedrørende din Norton-konto.

• Oplysninger om nye opdateringer

• Oplysninger vedrørende dit abonnement

• Påmindelser om abonnementsudløb

• Oplysninger om de nyeste trusler

• Oplysninger om, hvordan du bevarer beskyttelsen mod nye trusler

• Specialtilbud og kampagner

Norton viser antallet af ulæste meddelelser ved siden af linket Meddelelse i hovedvinduet. I visse tilfælde henleder Norton din opmærksom på, at der meddelelser, som du kan se. Du modtager kun meddelelser, når du har forbindelse til internettet.

Visning af meddelelser:

1. Åbn Norton-programmet.

2. Klik på Meddelelse i hovedvinduet.

3. Klik på den relevante meddelelse i vinduet Meddelelse.

Sletning af meddelelser:

1. Åbn Norton-programmet.

2. Klik på Meddelelse i hovedvinduet.

3. Klik på den relevante meddelelse i vinduet Meddelelse og derefter på ikonet Slet. Hvis du vil slette flere meddelelser, kan du vælge dem ved at klikke på meddelelserne, mens du holder Skift eller Kommando nede, og klikke på ikonet Slet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118764931_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/09/2016