Opdatering af Norton Family til den nyeste version

Hvis du vil have mest muligt ud af Norton Family, skal du sikre dig, at du har den nyeste version af Norton Family-appen på alle enhederne i din konto. Du kan opdatere til den nyeste version gratis, så længe du har et aktivt abonnement. Hvis enheden har forbindelse til internettet, søger Norton Family efter opdateringer regelmæssigt og kan automatisk opdatere til den nyeste version. Men hvis enheden ikke er forbundet til internettet i en lang periode, eller hvis du har haft problemer med automatiske opdateringer, kan du bruge følgende anvisninger til at opdatere Norton Family manuelt.

Enheden skal have forbindelse til internettet, for at Norton Family kan opdateres til den nyeste version.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118730316_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/07/2018