Meddelelsen: "Kræver installation. Dit Norton-abonnement er stadig aktivt ..."

Denne meddelelse vises, når du ikke har installeret Norton (Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Security) på en Windows 10-computer, men stadig har et gyldigt Norton-abonnement.

Klik på Gendan min beskyttelse, og følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere Norton, så du får den komplette beskyttelse, som du er berettiget til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118600439_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/08/2017