Meddelelsen: "Kræver installation. Dit Norton-abonnement er stadig aktivt..." vises på min computer

Denne meddelelse vises, når du ikke har et Norton-sikkerhedsprodukt (Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Security) installeret på en Windows 10-computer men stadig har et gyldigt Norton-abonnement.

Klik på Gendan min beskyttelse, og følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere Norton-produktet og få den komplette beskyttelse, som du har ret til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118600439_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/08/2016