Meddelelsen: "Installationen mislykkedes på grund af utilstrækkelige rettigheder"

Du skal logge på din Mac med en administratorkonto for at installere Norton-programmet. Kontrollér, at din konto er en administratorkonto.

Hvis du er logget på som standardbruger, skal du indtaste legitimationsoplysningerne til administratorkontoen, når installationsprogrammet beder om godkendelse.

Kontrol af typen af din Mac-brugerkonto

1. Klik på Systemindstillinger i Apple -menuen.

2. Klik på Brugere & grupper.

3. Kontonavn og kontotype vises i venstre side af vinduet Brugere & grupper.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118600388_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/06/2017