Udmelding af Norton Early Adopter Program

Du kan melde dig ud af Norton Early Adopter Program når som helst via vinduet Administratorindstillinger for Norton.

Udmelding af Norton Early Adopter Program

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Frameld i rækken Norton Early Adopter Program i vinduet Administratorindstillinger.

4. Norton-programmet starter Norton Remove and Reinstall-værktøjet, så du vender tilbage til den tidligere version af Norton-programmet.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på Remove & Reinstall.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge instrukserne på skærmen for at geninstallere den tidligere version af Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118548612_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/12/2016