Tilmelding til Norton Early Adopter Program

Du kan tilmelde dig Norton Early Adopter Program, hvis du får en invitation i programmet.

Du kan melde dig ud af Norton Early Adopter Program når som helst.

Tilmelding til Norton Early Adopter Program via invitationen

1. Klik på Flere oplysninger i Norton Early Adopter Program-invitationen.

2. Læs siden Om Norton EAP, og klik på Tilmeld.

3. Læs Nortons licensaftale, og klik på Acceptér.

4. Angiv adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Log på.

5. Klik på Luk i vinduet Tilmelding gennemført. Norton downloader betaversionen af softwaren på din computer under den næste LiveUpdate-session.

Tilmelding til Norton Early Adopter Program via vinduet Administratorindstillinger for Norton

Du kan stadig tilmelde dig Norton Early Adopter Program via Norton-programmet, selvom du har afvist eller ignoreret invitationen i programmet.

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Klik på Tilmeld i rækken Norton Early Adopter Program i vinduet Administratorindstillinger.

5. Læs siden Om Norton EAP, og klik på Tilmeld.

6. Læs Nortons licensaftale, og klik på Acceptér.

7. Angiv adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Log på.

8. Klik på Luk i vinduet Tilmelding gennemført. Norton downloader betaversionen af softwaren på din computer under den næste LiveUpdate-session.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118548611_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018