Meddelelsen: "Din version af Norton-programmet er inkompatibelt med denne version af Windows..." vises, efter jeg har opgraderet til den nyeste version af Windows 10

Efter du har opgraderet computeren til den nyeste version af Windows 10, kan denne meddelelse blive vist, hvis du ikke har den nyeste version af Norton-programmet.

Opdater Norton-programmet

1. I nederste højre hjørne viser Microsoft pop op-meddelelsen.

2. Klik på Opdater.

Med valgmuligheden Behold bliver Windows Defender ved med at være aktiveret, og Norton-programmet fjernes.

3. I dialogboksen Styring af brugerkonti skal du klikke på Ja.

4. Klik på Næste i vinduet med installationsmeddelelsen.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118526049_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/07/2016