Hvorfor skal jeg beholde Norton i stedet for at vælge Microsoft Windows Defender?

Norton er det bedste valg

• Med Norton er du beskyttet af årtier af forskning og sikkerhedsekspertise, hvilket giver dig den bedste beskyttelse i verden. Norton, der er en del af Symantec, benytter 20 års erfaring til at drive en af de største virksomheder inden for teknologi til beskyttelse mod globale trusler hele døgnet og alle dage om året i over 150 lande, hvilket gør, at Norton kan beskytte dig bedre og hurtigere end nogen anden sikkerhedssoftware.

Med Norton-produkter får du følgende fordele:

• Norton er førende inden for sikkerhedsbranchen og har mange års erfaring med onlinebeskyttelse af brugerne. Derfor står vi i en enestående position med henblik på at gøre Windows 10 mere sikkert

• Du får yderligere funktioner der forbedrer ydeevnen, så den overordnede oplevelse med Windows bliver bedre, og computeren bliver hurtigere end et Windows 10-system med Microsoft Windows Defender

• Avanceret beskyttelse til dig, dine enheder og dine allervigtigste, personlige oplysninger og filer

• Ubegrænset adgang til teknikere, der kan give dig hjælp, når du har brug for det. I mange lande er supporten til rådighed hele døgnet. Den slags support for du ikke hos Microsoft

• Med Norton får du en garanti for 100 % virusbeskyttelse med løfte om at holde computeren beskyttet, og vi fjerner virus, hvis det bliver nødvendigt

• Onlinesikkerhed og overvågning til hele familien, herunder dine børn og deres enheder

• Sikker administration af adgangskoder og identiteter

• Et Norton-abonnement kan bruges på flere forskellige platforme, såsom Windows, Mac, iOS og Android

• Et dedikeret Norton-brugergruppeforum, der kan hjælpe med at løse problemer

Sikkerhedsteknologier i Norton, som Windows Defender ikke har

• De fleste baggrundsscanninger, der kører periodisk, herunder Microsoft Windows Defender, blokerer kendte malwaretrusler, når de allerede er på brugerens computer. Norton arbejder proaktivt for at beskytte alle dine computeraktiviteter i realtid for at stoppe ny og kendt malware, inden den når til din computer. Vores mål er at give vores kunder 100 % beskyttelse med vores metode med flere lag, der benytter en række forskellige avancerede teknologier.

Norton-sikkerhedsprodukter indeholder avancerede teknologier som:

• System til beskyttelse mod indtrængen

Overvåger mistænkelig netværkstrafik og blokerer for farlige angreb, før der kommer malware i systemet.

• Proaktiv beskyttelse mod udnyttelsesangreb

Beskytter Windows-enheder mod såkaldte zero day-angreb, der forsøger at udnytte uopdagede og ikke rettede fejl (eller sårbarheder) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet. Disse bliver udnyttet af cyberkriminelle til at inficere enheden med malware, uden at du ved det. Det tager ofte uger eller måneder for de oprindelige softwareleverandører at rette disse fejl og sårbarheder, hvilket gør dit system sårbart over for malware i mellemtiden. Den proaktive beskyttelse mod udnyttelsesangreb forbedrer enhedens sikkerhed, beskyttelsen af dine personlige oplysninger og vigtige personlige oplysninger ved at blokere den malware, der forsøger at udnytte disse fejl og sårbarheder. Den proaktive beskyttelse mod udnyttelsesangreb afhænger ikke af signaturer eller tidligere kendte udnyttelsesangreb og er derfor i stand til at håndtere sårbarhederne fra den dag, de oprinder.

• Emulering og sandboxing af potentielle trusler

Cyberkriminelle forsøger at narre sikkerhedsløsninger ved at pakke malware ind (ofte inde i legitime softwarefiler) for at undgå at malwaren bliver registreret. Norton er meget stolt af at kunne præsentere en ny effektiv emulator, der bruger disse cyberkriminelles tricks mod dem selv. Norton-sikkerhedsprodukter analyserer ukendte og mistænkelige filer i et isoleret og beskyttet virtuelt miljø med henblik på at finde ud af, hvordan de opfører sig, før de bliver kørt på brugerens enhed. Dette hjælper med at sikre, at filen er sikker, inden den bliver lagt på og beskadiger en brugers enhed.

• Tovejsbaseret firewall

Forhindrer fremmede i at få adgang til dit hjemmenetværk ved at blokere for indgående trafik, der vurderes som usikker.

• Norton AntiSpam

Beskytter din postkasse mod uønskede, farlige og bedrageriske mails, som kan bruges til at stjæle din identitet.

• Beskyttelse i forbindelse med sociale netværk

En alsidig løsning, der identificerer og blokerer for trusler og bedrageri, der er baseret på sociale netværk.

• Kompatibelt med flere browsere

Vores beskyttelsesteknologier sørger for din sikkerhed, samtidig med at du selv kan vælge, hvilken webbrowser du vil bruge.

• Cloud-baseret administration

En enkelt portal til administration af dit sikkerhedsabonnement og Norton-softwaren på alle dine enheder.

Norton Rescue-værktøjer og -ressourcer

• Norton har dedikerede redningsværktøjer og -ressourcer, der hjælper dig, hvis din computer bliver inficeret.

• Norton Power Eraser

Norton Power Eraser bruger vores mest aggressive scanningsteknologi til at fjerne trusler, som ikke registreres med almindelige virusscanninger, så du kan få din pc tilbage. Norton Power Eraser er et aggressivt værktøj til at fjerne virus, så det markerer muligvis legitime programmer til fjernelse. Men du kan altid annullere resultatet af scanningen. Det kan også hjælpe dig med at finde og fjerne potentielt uønskede programmer. Du kan få hjælp til brug af Norton Power Eraser i vejledningen.

• Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool leveres som et ISO-billede, som du kan bruge til at oprette et redningsmedie på en disk eller en USB-nøgle. Med dette medie kan du starte computeren, scanne den og fjerne de trusler, der er skyld i problemet. Der findes oplysninger om brug af Norton Bootable Recovery Tool ivejledningen.

• Vejledningsvideoer

Norton har en lang række videoer om de forskellige trusler, og om hvordan du konfigurerer de forskellige funktioner i Norton-produkter. Du kan se mere på Norton-kanal

• Security Response

Vores sikkerhedsforskningscentre rundt om i verden foretager analyse af og yder beskyttelse mod malware, sikkerhedsrisici, sårbarheder og spam uden lige. Du kan læse mere på Security Responses blog.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118524311_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/11/2016