Færdiggør Norton-installationen

Norton-programmet downloades. Installationen starter, når du kører den downloadede fil.

Hvis Norton-installationen ikke er færdig endnu, kan vi gennemgå nogle få trin med dig.

Først og fremmest skal du kontrollere, at du kører den downloadede fil. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

Hvis du ikke kan downloade eller installere Norton-programmet, efter at du har fulgt disse trin, skal du vælge den af følgende valgmuligheder, der bedst beskriver din situation:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118291851_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 21/07/2016