Afmeldelse fra Norton-markedsføringsmail

Du kan afmelde Norton-markedsføringsmail fra din Norton-konto når som helst, efter du har tilmeldt dig. Du kan også annullere abonnementet på marketingsmail ved hjælp af links i de pågældende mails.

Afmeldelse fra Norton-kontoen

1. Log på Norton.

2. Under Indstillinger for mail skal du fjerne markeringen af Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed via mail.

3. Klik på Gem ændringer.

Du vil holde op med at modtage markedsføringsmail 24-48 timer efter, du har opdateret indstillingerne.

Afmeld abonnement på markedsføringsmail

• Hvis du vil opsige abonnementet på marketingmail, skal du åbne en marketingmail, du har modtaget, scrolle til bunden af mailen og klikke på Afmeld.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118283428_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 04/09/2017