Meddelelsen "Der kræves godkendelse" vises, når jeg gendanner eller sletter sikkerhedskopierede filer fra Nortons sikre onlinelagerplads

Denne meddelelse vises, når du vil gendanne eller slette sikkerhedskopierede filer fra Nortons sikre onlinelagerplads. Med implementeringen af forbedrede godkendelsesmetoder i de nyeste Norton-produkter skal du bruge de loginoplysninger til Norton-kontoen, som blev brugt til at købe eller forny dit abonnement.

Log på din Norton-konto

  1. I vinduet Der kræves godkendelse skal du klikke på OK.

  2. Skriv adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Abonnement.

  3. Klik på Log på.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118078220_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/09/2016