Meddelelsen "Der kræves godkendelse" vises, når du gendanner eller sletter sikkerhedskopierede filer fra Nortons sikre cloudlagerplads

Denne meddelelse vises, når du vil gendanne eller slette sikkerhedskopierede filer fra Nortons sikre cloudlagerplads. Med implementeringen af forbedrede godkendelsesmetoder i de nyeste Norton-produkter skal du bruge de loginoplysninger til Norton-kontoen, som blev brugt til at købe eller forny dit abonnement.

Log på din Norton-konto

1. I vinduet Der kræves godkendelse skal du klikke på OK.

2. Skriv adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Abonnement.

3. Klik på Log på.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118078220_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/05/2018