Norton WiFi Privacy VPN opretter automatisk forbindelse til en server, der er placeret i et andet land

Som standard er indstillingen af område sat til "Vælg automatisk" under "Virtuel placering" i Norton WiFi Privacy. Denne indstilling sikrer, at Norton WiFi Privacy opretter forbindelse til den bedste server, afhængigt af ydeevnen.

Med denne indstilling bliver der nogle gange oprettet forbindelse i et andet område end der, hvor du befinder dig, for at sikre, at du får den bedst mulige internetforbindelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118031157_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 14/03/2018