Info: Status for Norton WiFi Privacy

Når du åbner Norton WiFi Privacy og opretter forbindelse til det virtuelle private netværk, vises statussen "Jeg er forbundet via:" på startskærmen. Den placering, der vises ved siden af "Jeg er forbundet via:", er placeringen af den VPN-gateway, som Norton WiFi Privacy er forbundet til.

Norton WiFi Privacy VPN fører din internetforbindelse via den nærmeste sikre server, afhængigt af dens ydeevne. Derfor kan de websteder, som du går ind på, ikke finde din rigtige (fysiske) placering. Din placering vises i stedet som den server, du har forbindelse til, og den faktiske placering skjules, så dit privatliv er beskyttet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v118031078_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 10/09/2017