Løsning af problemer med dobbeltbetaling ved fejlagtigt køb af mere end ét Norton-abonnement

Det kan ske, hvis du er kommet til at købe Norton mere end én gang, eller hvis dit Norton-abonnement er blevet fornyet automatisk, og du også har købt Norton et andet sted.

Hvis du har flere aktive Norton-abonnementer samtidig, kan du dele et af abonnementerne med dine venner eller din familie eller kontakte Norton Support for at få hjælp.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117954944_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 18/07/2018