Meddelelsen "Der opstod en fejl under kommunikationen med serveren ..." vises, når jeg aktiverer Norton Mobile Security

Fejlen kan opstå, hvis enheden har forbindelse til en VPN-server. Du kan rette fejlen ved midlertidigt at deaktivere eller afbryde VPN-forbindelsen på enheden og aktivere Norton Mobile Security igen.

Hvis Norton WiFi Privacy er installeret på enheden, skal du følge anvisningerne for at slå Norton WiFi Privacy VPN fra og registrere Norton Mobile Security.

TRIN 1

Deaktivering af Norton WiFi Privacy

1. Start appen Norton WiFi Privacy på startskærmen.

2. Tryk på statusindikatoren ved siden af Norton WiFi Privacy nederst på skærmen for at slå funktionen fra.

TRIN 2

Aktivering af Norton Mobile Security

1. Start appen Norton Mobile Security på startskærmen.

Vent, til konfigurationen er gennemført.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Log på.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

TRIN 3

Aktivering af Norton WiFi Privacy

1. Start appen Norton WiFi Privacy på startskærmen.

2. Tryk på statusindikatoren ved siden af Norton WiFi Privacy nederst på skærmen for at slå funktionen til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117886648_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 29/05/2016