Identificer de enheder, der beskyttes af Norton

Når du logger på Norton, kan du se, hvor mange enheder der i øjeblikket beskyttes. Hvis du vil flytte Norton-beskyttelsen fra en af enhederne, skal du først identificere den på listen.

På Windows-enheder skal du klikke på Hjælp og derefter på Om under Generelle oplysninger i programmets hovedvindue. Dér vises navnet på enheden.

Hvis du har en Mac-computer eller en mobilenhed, eller hvis du ikke har adgang til enheden, kan du identificere den vha. det navn, der vises i Norton. Du kan også gå på nettet på en enhed ad gangen og se, hvilken enhed der er online i Norton. Når en enhed har forbindelse til internettet, står der Online ved navnet på enheden i Mit Norton.

Du kan også ændre navnet på enheden i Mit Norton og derefter se i vinduet Om i Norton-programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117748337_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 09/04/2018