Identificer de enheder, der beskyttes af Norton

Du kan se, hvordan mange enheder der beskyttes, når du logger på Norton. Hvis du vil flytte Norton-beskyttelsen fra en af enhederne, skal du først identificere den på listen.

På Windows-enheder skal du klikke på Hjælp og derefter på Om under Generelle oplysninger i programmets hovedvindue. Dér vises navnet på enheden.

Hvis du har en Mac-computer eller en mobilenhed, eller hvis du ikke har adgang til enheden, kan du identificere den vha. det navn, der vises i Norton. Du kan også gå på nettet på en enhed ad gangen og se, hvilken enhed der er online i Norton. Når en enhed har forbindelse til internettet, står der Online ved navnet på enheden i Mit Norton.

Du kan også ændre navnet på enheden i Mit Norton og derefter se i vinduet Om i Norton-programmet.

Skift navn på enheden

1. I Mit Norton i nederste højre hjørne af enheden skal du klikke på knappen Indstillinger og klikke på Omdøb enhed.

2. Indtast det nye navn, som du nemt kan identificere enheden med, og klik på Omdøb.

3. Start Norton-programmet.

4. Klik på Hjælp.

5. Klik på Om under Generelle oplysninger.

6. Kontrollér, om det nye navn på enheden vises her.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117748337_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 04/09/2017