Tilføjelse af Norton-browserudvidelser

Når du har installeret Norton-programmet, bliver du bedt om at føje Norton-browserudvidelserne til dine internetbrowsere. Norton føjer udvidelserne til browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du skal aktivere Norton-browserudvidelserne, så du har nem adgang til alle de browserspecifikke funktioner i Norton Security. Norton-browserudvidelserne omfatter:

Norton-værktøjslinjen

En værktøjslinje, der advarer dig om farlige websteder, når du søger på nettet, og beskytter dig mod identitetstyveri og onlinesvindel.

Oplysninger om Norton-værktøjslinjen

Norton Safe Search

En sikkersøgemaskine, som bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search rangerer søgeresultaterne på baggrund af sidens sikkerhedsstatus og Nortons vurdering.

Oplysninger om Norton Safe Search

Norton-startsiden

Et websted, der bruger Norton Safe Search-funktionen til at forbedre din søgning på internettet. Den viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Oplysninger om Norton-startsiden

Norton Identity Safe

En sikker lagerplads, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger. Du kan bruge disse oplysninger til at logge på websteder, til automatisk udfyldning af formularer og ved onlinebetalinger.

Oplysninger om Norton-startsiden

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117744069_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/05/2017