Tilføjelse af Norton-browserudvidelser

Når du har installeret Norton, bliver du bedt om at føje Norton-browserudvidelserne til dine internetbrowsere. Norton føjer udvidelserne til browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du skal aktivere Norton-browserudvidelserne, så du har nem adgang til alle de browserspecifikke funktioner i Norton Security. Norton-browserudvidelserne omfatter:

Norton Safe Web

En sikker søgefunktion, der hjælper dig med at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler.

Oplysninger om Norton Safe Web

Norton Safe Search

En sikkersøgemaskine, som bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search rangerer søgeresultaterne på baggrund af sidens sikkerhedsstatus og Nortons vurdering.

Oplysninger om Norton Safe Search

Norton-startsiden

Et websted, der bruger Norton Safe Search-funktionen til at forbedre din søgning på internettet. Den viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Oplysninger om Norton-startsiden

Norton Password Manager

En sikker lagerplads, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger. Du kan bruge disse oplysninger til at logge på websteder, til automatisk udfyldning af formularer og ved onlinebetalinger.

Oplysninger om Norton Identity Safe

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117744069_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/08/2018