Tilføjelse af Norton-browserudvidelser

Når du har installeret Norton-programmet, bliver du bedt om at føje Norton-browserudvidelserne til dine internetbrowsere. Norton føjer udvidelserne til browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du skal aktivere Norton-browserudvidelserne, så du har nem adgang til alle de browserspecifikke funktioner i Norton Security. Norton-browserudvidelserne omfatter:

Norton-værktøjslinjen

En værktøjslinje, der advarer dig om farlige websteder, når du søger på nettet, og beskytter dig mod identitetstyveri og onlinesvindel.

Oplysninger om Norton-værktøjslinjen

Norton Safe Search

En sikkersøgemaskine, som bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search rangerer søgeresultaterne på baggrund af sidens sikkerhedsstatus og Nortons vurdering.

Oplysninger om Norton Safe Search

Norton-startsiden

En webside, der bruger Norton Safe Search-funktionen til at forbedre din søgning på internettet. Den viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Oplysninger om Norton-startsiden

Norton Identity Safe

En sikker lagerplads, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger. Du kan bruge disse oplysninger til at logge på websteder, til automatisk udfyldning af formularer og ved onlinebetalinger.

Oplysninger om Norton-startsiden

Tilføjelse af Norton-browserudvidelse i Internet Explorer

1. I den advarselsmeddelelse, der vises i nederste højre hjørne, skal du klikke på Aktivér nu.

Hvis du vil aktivere Norton-udvidelsen på et senere tidspunkt, skal du klikke på Påmind mig senere. Hvis du gerne vil have, at advarselsmeddelelsen ikke vises, skal du klikke på Spørg mig ikke igen.

2. Klik på indstillingen Aktivér i Norton Security-værktøjslinjen på siden Browserbeskyttelse.

3. I pop op-vinduet Aktivér Norton Security-tilføjelsesprogrammet skal du følge anvisningerne på skærmen for at aktivere udvidelsen.

4. Klik på OK.

Der åbnes et nyt browservindue, hvor Norton-værktøjslinjen er aktiveret.

5. Når du har aktiveret Norton Security-værktøjslinjen, kan du aktivere udvidelserne Norton Safe Search, Norton-startside og Norton Identity Safe i browseren. Du kan bruge indstillingen Aktivér og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere funktionerne.

Tilføjelse af Norton-browserudvidelser i Google Chrome

1. I den advarselsmeddelelse, der vises i nederste højre hjørne, skal du klikke på Installer nu.

Hvis du vil aktivere Norton-udvidelsen på et senere tidspunkt, skal du klikke på Påmind mig senere. Hvis du gerne vil have, at advarselsmeddelelsen ikke vises, skal du klikke på Nej tak.

2. Klik på indstillingen Aktivér i Norton Security-værktøjslinjen på siden Identity Safe.

3. Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vinduet for udvidelser, der vises.

4. Når du har aktiveret Norton Security-værktøjslinjen, kan du aktivere udvidelserne Norton Safe Search, Norton-startside og Norton Identity Safe i browseren. Du kan klikke på valgmuligheden Klik for at tilføje og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere disse funktioner.

Du kan aktivere alle Norton-udvidelserne i Google Chrome ved at klikke på Tilføj alle Norton-udvidelser og følge anvisningerne på skærmen

Tilføjelse af Norton-browserfunktioner i Mozilla Firefox

1. I den advarselsmeddelelse, der vises i nederste højre hjørne, skal du klikke på Installer nu.

Hvis du vil aktivere Norton-udvidelsen på et senere tidspunkt, skal du klikke på Påmind mig senere. Hvis du gerne vil have, at advarselsmeddelelsen ikke vises, skal du klikke på Nej tak.

2. Klik på indstillingen Aktivér i Norton Security-værktøjslinjen på siden Browserbeskyttelse.

3. Klik på Tillad i det pop op-vinduet for udvidelser, der vises.

4. Når du har aktiveret Norton Security-værktøjslinjen, kan du aktivere funktionerne Norton Safe Search, Norton-startside og Norton Identity Safe i browseren. Du kan bruge indstillingen Aktivér og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere funktionerne.

Du kan aktivere alle Norton-funktionerne i Mozilla Firefox ved at klikke på Tilføj alle Norton-udvidelser og følge anvisningerne på skærmen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117744069_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/10/2016