Tilføjelse af Norton-browserudvidelser

Når du har installeret Norton, bliver du bedt om at føje Norton-browserudvidelserne til dine internetbrowsere. Norton føjer udvidelserne til browserne Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.

Du skal aktivere Norton-browserudvidelserne, så du har nem adgang til alle de browserspecifikke funktioner i Norton Password Manager. Norton-browserudvidelserne omfatter:

Norton Safe Web

En sikker søgefunktion, der hjælper dig med at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler.

Slå Norton Safe Web til eller fra

Norton Safe Search

En sikret søgemaskine, som genererer søgeresultater og rangerer dem baseret på websidens sikkerhedsstatus og Norton-vurdering.

Internetsøgninger med Norton Safe Search

Norton-startsiden

Et hjemmeside, der bruger Norton Safe Search-funktionen til at forbedre din søgning på internettet. Den viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Norton-startsiden

Norton Password Manager

En sikkert lagerplads online, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger. Du kan bruge disse oplysninger til at logge på websteder, til automatisk udfyldning af formularer og ved onlinebetalinger.

Norton Password Manager

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117744069
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/07/2019