Tilføj eller installer Norton-browserudvidelserne til din browser

Norton-browserudvidelser giver dig mulighed for at analysere websteder, du besøger, og hjælper med at opdage, om der er vira, spyware, malware eller andre online trusler. De tilbyder også en sikker lagerplads online, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger.

Når du har installeret Norton sikkerhed til digitale enheder på din computer eller på din Mac-enhed, bliver du bedt om at tilføje Norton-browserudvidelser. Udvidelserne understøtter Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Apple Safari-browsere.

Norton-browserudvidelserne omfatter:

For at installere Norton-browserudvidelserne skal du vælge din browser:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117744069
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/04/2021