Tilføj eller installer Norton-browserudvidelserne til din browser

Norton-browserudvidelserne omfatter:

• Norton Safe Web : Funktionen Norton Safe Web er en hjælp til at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler. Baseret på analyser giver Norton Safe Web sikkerhedsvurderinger for webstederne, inden du besøger dem.

• Norton Safe Search : Norton Safe Search er Nortons sikre søgemaskine, som hjælper med at beskytte dig mod phishing-websteder og andre risikable websteder, der evt. vises i søgeresultaterne. Den bruger Nortons Safe Web-teknologi sammen med Ask.com-søgemaskinen til at bedømme websteder i henhold til deres sikkerhed.

• Norton Password Manager : Norton Password Manager hjælper dig med at få adgang til, administrere og beskytte dine adgangskoder og personlige oplysninger - alt det, du bruger til dine vigtige onlineaktiviteter. Den synkroniserer også dine adgangskoder på tværs af forskellige browser og mobilenheder.

• Norton Privacy Builder : Norton Privacy Builder er en browserudvidelse, som sparer din tid og sender en anmodning om ikke at videregive dine personlige oplysninger. Norton Privacy Builder gør det lettere at udøve dine CPPA-rettigheder (California Consumer Privacy Act) til at fravælge at videregive dine personlige oplysninger. Norton Privacy Builder til Google Chrome fås kun i USA.

Hvis du forsøger at installere udvidelserne på Mac, skal du læse Tilføj Norton-browserudvidelser på Mac.

Tilføj Norton-browserudvidelser

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton.

3. Vælg din browser fra rullelisten i browseren og klik på Konfigurer nu.

4. På siden Browserbeskyttelse skal du installere alle tilgængelige udvidelser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117744069
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/08/2021