Beskrivelse af Norton Family-advarsler

Du får advarsler fra Norton Family, hvis dine børns aktiviteter på en enhed er i modstrid med dine husregler, afhængigt af det angivne overvågningsniveau. For eksempel kan du modtage advarsler, hvis barnet forsøger at besøge blokerede websteder, skriver sms'er med blokerede venner eller deler personlige oplysninger.

Hvis du modtager en advarsel, kan du vælge, hvad der skal ske. Hvis barnet forsøger at gå ind på et blokeret websted, kan du f.eks. beslutte at give barnet lov til at se webstedet og føje det til listen over godkendte websteder.

Advarsler er grupperet for hvert barn. Dette giver dig overblik over, hvem der udførte en aktivitet, som udløste en advarsel.

Et orange udråbstegn på billedikonet for barnet angiver, at:

• Norton Family ikke er installeret på nogen af de enheder, dit barn bruger.

• Barnet ikke er knyttet til nogen enhed.

Et grønt mærke ved billedikonet for barnet betyder, at barnet på nuværende tidspunkt er online. Hvis barnet sender en meddelelse eller en anmodning om tilladelse, vil der blive vist et meddelelsesikon ud for advarslen. Når du klikker på meddelelsesikonet, kan du læse meddelelsen

Den tid, der rapporteres for alle aktiviteter, er baseret på din profils tidszoneindstillinger. Hvis du f.eks. befinder dig i New York, og dit barn er i Californien, vil barnets tidsforbrug blive opgjort ud fra tidszonen i New York.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117721650_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016