Deaktivering eller aktivering af Diskret tilstand på en Mac-computer

I Norton-programmet kan du manuelt slå indstillingen Diskret tilstand til. Når Diskret tilstand er aktiveret, tilbageholder Norton-produktet advarsler og indstiller baggrundsaktiviteterne.

Du kan aktivere Diskret tilstand manuelt, inden du udfører en vigtig handling på computeren. Hvis du aktiverer Diskret tilstand manuelt, før du udfører opgaverne, er det med til at forhindre, at advarsler, meddelelser eller baggrundsaktiviteter forstyrrer dig. De aktiviteter, der standses, når Diskret tilstand aktiveres, kører videre, når Diskret tilstand deaktiveres. Diskret tilstand er som standard slået til.

Aktivering eller deaktivering af Diskret tilstand

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Produktindstillinger i ruden i venstre side.

3. I rækken Diskret tilstand skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117666238_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016