Funktioner i Norton Small Business

Vigtigste funktioner og fordele

• Én løsning, der beskytter alle dine enheder

• Giver beskyttelse mod virus, spyware, malware og andre onlineangreb

• Beskytter dit privatliv, uanset hvilken enhed du bruger

• Undgår usikre websteder og mistænkelige downloads

• Gør det muligt at flytte beskyttelse fra én enhed til en anden

• Giver dig mulighed for at tilføje mere beskyttelse, efterhånden som du får flere enheder*

• Lokaliserer let mistede eller stjålne smartphones og tablets

• Giv ungerne frihed til sikkert at surfe på internettet

• 100 % sikkerhed for refundering: Vi hjælper dig med at holde din computer fri for virus; ellers får du pengene tilbage**

# Funktionen Smugkig kan muligvis ikke bruges i alle lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

* Der vil muligvis blive opkrævet ekstra gebyrer. Der opkræves muligvis ekstra gebyrer, hvis du vil installere på flere enheder end tilladt med dit abonnement.

**For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du enten købe, forny eller opgradere dit Norton-abonnement direkte hos Symantec eller tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Hvis en servicemedarbejder fra Symantec ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du berettiget til en fuld tilbagebetaling af prisen for Norton-abonnementet. Hvis du har købt en samlepakke, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris (eksklusive rabatter eller tilbagebetalinger og eventuelle forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt og afgifter kan refunderes) og kun for den del af produktets eller samlepakkens abonnementsperiode, som er betalt. Norton-programmet skal være installeret og aktiveret på enheden, før den er blevet inficeret med virus. Der ydes ingen refundering pga. skader, der er opstået som følge af virus.

1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer® 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

3 Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser til 32-bit.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117664426_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 27/04/2016