En app registrerer din placering, når der er forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN

Apps som Google Maps kan finde enhedens placering vha. Wi-Fi-routerens placering, og hvis satellitsporing af placeringen er aktiveret på enheden. Men alle andre oplysninger, der passerer gennem appen, bliver beskyttet og krypteret.

De websteder, du går ind på via enhedens browser, kan ikke identificere din IP-adresse og kan ikke registrere din fysiske placering.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117622391_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 10/09/2017