Norton WiFi Privacy beskytter ikke en anden enhed, der er forbundet til din enhed

Når du har købt Norton WiFi Privacy, kan du kun beskytte Wi-Fi-forbindelsen på den enhed, hvor appen er installeret Den beskytter ikke andre enheder, som er forbundet til din enhed. Hvis du vil beskytte de forbundne enheder, skal du installere Norton WiFi Privacy på hver enkelt enhed.

Du kan købe Norton WiFi Privacy i App Store eller Play Store og installere appen på andre enheder, så du får en sikker Wi-Fi-forbindelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117622360_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 10/09/2017