Norton Secure VPN beskytter ikke en anden enhed, der er forbundet til din enhed

Når du har købt Norton Secure VPN, kan du kun beskytte Wi-Fi-forbindelsen på den enhed, som den er installeret på. Den beskytter ikke andre enheder, som er forbundet til din enhed. Hvis du vil beskytte de forbundne enheder, skal du installere Norton Secure VPN på hver enkelt enhed.

Du kan købe og installere Norton Secure VPN på andre enheder i App Store eller Play Store, så du får en sikker Wi-Fi-forbindelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117622360_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 26/10/2018