Meddelelsen "Angiv brugergodkendelse" vises, når der oprettes forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN

Problemet kan opstå, hvis Norton WiFi Privacy ikke kan etablere forbindelse til VPN-gatewayen pga. forkerte VPN-indstillinger. Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere appen Norton WiFi Privacy.

TRIN 1

Afinstallation af Norton WiFi Privacy

1. Hold en finger på ikonet for Norton WiFi Privacy på startskærmen, indtil det begynder at bevæge sig.

2. Tryk på X øverst til venstre på ikonet for at slette appen.

3. Tryk på Slet for at bekræfte.

TRIN 2

Geninstallation af Norton WiFi Privacy

1. Start App Store på startskærmen.

2. I søgefeltet skal du indtaste følgende:

Norton WiFi Privacy

3. Vælg Norton WiFi Privacy i søgeresultaterne.

4. Tryk på Gratis, og tryk så på Installer app.

Indtast adgangskoden til din Apple-konto, hvis du bliver bedt om godkendelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117622076_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 07/08/2017