Norton Early Adopter Program

Med Norton Early Adopter Program kan du downloade betaversioner af Norton-software, så du er blandt de første, der prøver de nye funktioner. Du behøver ikke at oprette en separat Norton-konto eller afinstallere Norton for at opgradere til betasoftware. Når du tilmelder dig Norton Early Adopter Program, downloader Norton LiveUpdate den nyeste betasoftware på computeren.

Giv os din feedback vedrørende Norton Early Adopter Program.

Giv feedback

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117593462_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/11/2016