Meddelelsen: "Der blev registreret inkompatibel sikkerhedssoftware på computeren. Afinstaller ..."

Du kan løse problemet ved at afinstallere eventuel sikkerhedssoftware fra tredjeparter på din Mac-computer. Hvis problemet fortsætter, skal du køre et fjernelsesværktøj for at fjerne rester af sikkerhedssoftwaren.

TRIN 1

Afinstallation af sikkerhedssoftware fra tredjeparter

1. Klik på ikonet for Finder i Dock for at åbne Finder.

2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Brug en af følgende fremgangsmåder:

• Hvis en app ikke ligger i en mappe, eller hvis der ikke er et afinstallationsprogram til appen, skal du trække appen fra mappen Programmer til papirkurven og derefter vælge Finder > Tøm papirkurv.

• Hvis appen ligger i en mappe, skal du åbne mappen og se efter et afinstallationsprogram. Hvis der findes en fil med navnet Uninstall App eller App Uninstaller, skal du dobbeltklikke på den.

Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere appen.

4. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte Mac-computeren og installere Norton.

Hvis problemet ikke er løst, skal du køre værktøjet RemoveCompetitiveProducts som beskrevet i trin 2.

TRIN 2

Download og kør værktøjet RemoveCompetitiveProducts

1. Download værktøjet RemoveCompetitiveProducts.

Medmindre du gemmer den et andet sted, vil den downloadede fil ligge i mappen Downloads.

2. Klik på ikonet Finder i Dock for at åbne Finder.

3. Klik på > Downloads på menulinjen for at gå til mappen Downloads.

4. I mappen Overførsler skal du dobbeltklikke på filen RemoveCompetitiveProducts.zip for at pakke den ud.

Filen bliver automatisk pakket ud, når du har downloadet den, hvis du bruger Safari. Spring til linje 5 for at åbne filen i Terminal.

5. I mappen Overførsler skal du højre- eller ctrl-klikke på filen RemoveCompetitiveProducts.command og så klikke på Åbn i > Terminal (standard).

6. Klik på Åbn for at fortsætte, hvis der vises en meddelelse om, at værktøjet kommer fra en uidentificeret udvikler.

7. I vinduet Terminal skal du indtaste din administratoradgangskode for at godkende og derefter trykke på Retur. Tegnene vises ikke under indtastning af adgangskoden.

Når værktøjet har fjernet sikkerhedssoftwaren fuldstændigt, vises meddelelsen "Konkurrerende programmer til Norton er fjernet".

8. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

Geninstaller Norton-programmet, når du har genstartet Mac-computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117583483_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 12/06/2018