Meddelelsen: "Der blev registreret inkompatibel sikkerhedssoftware på computeren. Afinstaller ..." vises, når jeg installerer Norton-programmet til Mac

Du kan løse dette problem ved at køre et fjernelsesværktøj for at fjerne resterne af eventuel sikkerhedssoftware fra tredjeparter, som er installeret på din Mac.

Download og kør værktøjet RemoveCompetitiveProducts

1. Download værktøjet RemoveCompetitiveProducts.

Medmindre du gemmer den et andet sted, vil den downloadede fil ligge i mappen Downloads.

2. Klik på ikonet Finder i Dock for at åbne Finder.

3. Klik på > Downloads på menulinjen for at gå til mappen Downloads.

4. Hvis du downloadede filen vha. browserne Mozilla Firefox eller Google Chrome skal du i mappen Downloads dobbeltklikke på filen RemoveCompetitiveProducts.zip for at pakke den ud.

5. I mappen Downloads skal du control-klikke på filen RemoveCompetitiveProducts.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

6. Klik på Åbn for at fortsætte, hvis der vises en meddelelse om, at værktøjet kommer fra en uidentificeret udvikler.

7. I vinduet Terminal skal du indtaste din administratoradgangskode for at godkende og derefter trykke på Retur.

Når værktøjet har fjernet sikkerhedssoftwaren fuldstændigt, vises meddelelsen "Konkurrerende programmer til Norton er fjernet".

8. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

Geninstaller Norton-programmet, når du har genstartet Mac-computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117583483_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 31/03/2017