Fejlmeddelelsen "Der blev registreret inkompatibel sikkerhedssoftware på computeren. Afinstaller ..." vises, når jeg opgraderer Norton-programmet til Mac

Du kan rette fejlen ved at køre et fjernelsesværktøj og fjerne resterne af sikkerhedssoftwaren fra tredjepart.

Download og kør værktøjet RemoveCompetitiveProducts

1. Download værktøjet RemoveCompetitiveProducts.

2. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på den for at pakke den ud.

Klik på OK for at fortsætte, hvis der vises en meddelelse om, at værktøjet kommer fra en uidentificeret udvikler.

3. Klik på > Hjælpeprogrammer i Apple -menulinjen.

4. Dobbeltklik på Terminal i vinduet Hjælpeprogrammer.

5. Træk filen RemoveCompetitiveProducts.command, som du tidligere downloadede og pakkede ud, til Terminal -vinduet.

6. Indtast din administratoradgangskode for at godkende, og tryk derefter på Retur.

Når værktøjet har fjernet sikkerhedssoftwaren fuldstændigt, vises meddelelsen "Konkurrerende programmer til Norton er fjernet".

7. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

Geninstaller Norton-programmet, når du har genstartet Mac-computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117583483_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/04/2016