Hjælp til status for Norton-tjenester

Du kan se den aktuelle status på Norton-tjenesterne på https://status.norton.com. Oplysningerne i kontrolpanelet viser den normale tjenestestatus. Statussen for hver tjeneste, der er vist i kontrolpanelet, repræsenterer den generelle status for tjenesten og har ikke nødvendigvis indflydelse på produktet hele tiden.

LiveUpdate bliver ikke overvåget på statuskontrolpanelet for Norton-tjenesten. Sommetider kan et LiveUpdate-problem påvirke kunderne i en begrænset tidsperiode. Hvis du oplever problemer med LiveUpdate, kan du prøve at køre LiveUpdate igen om 2-3 timer. I oplysningerne herunder beskrives mulige symptomer, hvis der er problemer med tjenesten.

Aktiveringstjenester

• Du kan opleve problemer med aktiveringen af dit Norton-abonnement.

Downloadtjenester

• Du kan muligvis ikke downloade, installere eller administrere dit Norton-abonnement, når downloadtjenesten er nede.

Login- og kontooprettelsestjenester

• Du kan muligvis ikke oprette eller logge på din Norton-konto.

My Norton

• Du kan opleve fejl eller problemer, når du bruger Mit Norton til at downloade eller administrere abonnementet.

Norton Connect Safe

• Hvis du har konfigureret din router eller enhed til at bruge Connect Safe Domain Name Server (DNS), kan du opleve problemer med at oprette forbindelse til webstedet.

Norton Family

• Du kan opleve problemer med at bruge funktioner på Norton Family-webstedet eller i appen.

Norton ID Safe

• Du kan muligvis ikke logge på din Norton ID Safe-boks.

Norton Mobile Security

• Du kan opleve problemer med at aktivere eller opdatere Norton Mobile Security.

Norton Safe Web

• Der vises muligvis ikke sikkerhedsbedømmelser for websteder.

Norton Safe Search

• Du kan muligvis ikke bruge alle funktioner på Norton Safe Search-webstedet eller -værktøjslinjen.

Norton Support

• Du kan muligvis ikke komme ind på Norton-kundesupportwebstedet.

Norton Opdateringscenter

• Du kan muligvis ikke opdatere din Norton-software, når Norton Opdateringscenter er nede.

Norton.com

• Du kan muligvis ikke komme ind på produktsiderne for Norton-software.

LiveUpdate bliver ikke overvåget på statuskontrolpanelet for Norton-tjenesten. Sommetider kan et LiveUpdate-problem påvirke kunderne i en begrænset tidsperiode. Hvis du oplever problemer med LiveUpdate, kan du prøve at køre LiveUpdate igen om 2-3 timer.

Hvis du oplever problemer med nogen af dine Norton-produkter, når tjenesten er nede eller har problemer, skal du vente til tjenesten er oppe at køre ingen, før du prøver igen. Hvis problemet fortsætter, efter at tjenesten er kommet op at køre igen, kan du klikke på linkene herunder for den pågældende Norton-tjeneste eller -software:

Hvis du har problemer med at logge på din Norton-konto, kan du læse Jeg har glemt adgangskoden til min Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117555301_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 06/10/2016