Ret problemet, hvis der ikke sker noget, når du opretter forbindelse til Norton Secure VPN på en Android-enhed

Fejlen kan opstå, hvis den tunnel-driver, der kræves for at oprette forbindelse til en VPN-tjeneste, ikke findes på Android-enheden. Tunnel-driveren henter al internettrafik på din enhed, krypterer den og sender den til VPN-appen, som derefter sender den til VPN-gatewayen. Uden tunnel-driveren kan Norton Secure VPN ikke etablere en VPN-forbindelse.

Fejlen forekommer på enheder fra nogle bestemte producenter, f.eks. Prestigio, M2M og tidligere modeller af Samsung Galaxy S II.

Driverne er desværre en del af Android-operativsystemet, og det er kun producenterne, der kan oprette eller tilføje dem.

Hvis du har en anden Android-enhed, der understøttes, kan du bruge Norton Secure VPN-licensen på den. For at overføre licensen, afinstaller Norton Secure VPN på den nuværende enhed og derefter installere den på den anden enhed.

Kontakt os, hvis du vil have refunderet købet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117552161_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 12/11/2018