Ret problemet, hvis der ikke sker noget, når du opretter forbindelse til Norton Secure VPN på iPhone eller iPad

Når du aktiverer Norton Secure VPN i appen, skal du sørge for, at VPN også er aktiveret i din enheds indstillinger. Hvis problemet stadig opstår, efter at du har slået VPN til, skal du afinstallere og derefter geninstallere Norton Secure VPN.

TRIN 1

Konfiguration af VPN-indstillinger

1. Åbn Indstillinger på startskærmen.

2. Vælg Generelt > VPN.

3. Under Personlig VPN skal du kontrollere, om Secure VPN er angivet og markeret. Hvis statussen er angivet som "Ikke tilsluttet", skal du trykke på statusindikatoren for at oprette forbindelse.

Hvis problemet stadig opstår, eller hvis Secure VPN ikke er angivet, skal du fortsætte til trin 2 og afinstallere og geninstallere Norton Secure VPN.

TRIN 2

Afinstallation af Norton Secure VPN

1. Tryk og hold Norton Secure VPN -ikonet på startskærmen nede, indtil det vibrerer.

2. Tryk på X øverst til venstre på app-ikonet.

3. Tryk på Slet for at bekræfte.

TRIN 3

Geninstaller Norton Secure VPN

1. Start App Store på startskærmen.

2. I søgefeltet skal du indtaste følgende:

Norton Secure VPN

3. Vælg Norton Secure VPN i søgeresultaterne.

4. Tryk på Gratis, og tryk så på Installer app.

Indtast adgangskoden til din Apple-konto, hvis du bliver bedt om godkendelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117552130_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 21/11/2018