Google eller YouTube vises på et andet sprog på min enhed, når jeg har forbindelse til Norton WiFi Privacy VNP

Når du har oprettet forbindelse til det virtuelle private netværk, maskerer Norton WiFi Privacy din IP-adresse og andre oplysninger, som Google bruger til at finde frem til dit foretrukne sprog. Googles systemer forsøger at bruge oplysningerne om Norton WiFi Privacy VPN til at finde frem til dit foretrukne sprog.

Der er Norton-brugere i hele verden, så med VPN-tjnester som Norton WiFi Privacy er det svært for Google af finde frem til dit foretrukne sprog ud fra VPN-oplysningerne. Af den grund vises Google- eller YouTube-siderne nogle gange på et andet sprog end dit foretrukne.

Hvis du oplever dette problem, kan du gå ind på Google.com uden omdirigering til en side på et bestemt sprog på:

http://google.com/ncr

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117552099_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 18/09/2017