Meddelelsen "Der blev ikke registreret noget netværk" vises, når jeg aktiverer Norton WiFi Privacy VPN, selvom jeg har forbindelse til internettet

Problemet kan opstå, hvis Norton WiFi Privacy ikke kan etablere forbindelse til VPN-gatewayen pga. forkerte VPN-indstillinger. Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere appen Norton WiFi Privacy.

TRIN 1

Afinstallation af Norton WiFi Privacy

1. Hold en finger på ikonet for Norton WiFi Privacy på startskærmen, indtil det begynder at bevæge sig.

2. Tryk på X øverst til venstre på ikonet for at slette appen.

3. Tryk på Slet for at bekræfte.

TRIN 2

Geninstallation af Norton WiFi Privacy

1. Start App Store på startskærmen.

2. I søgefeltet skal du indtaste følgende:

Norton WiFi Privacy

3. Vælg Norton WiFi Privacy i søgeresultaterne.

4. Tryk på Gratis, og tryk så på Installer app.

Indtast adgangskoden til din Apple-konto, hvis du bliver bedt om godkendelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117552037_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 18/04/2017