Funktioner i Norton WiFi Privacy

Norton WiFi Privacy krypterer din internetforbindelse på offentlige hotspots og beskytter private data, f.eks. dine adgangskoder, når du bruger din pc, Mac eller mobilenhed.

Med Norton WiFi Privacy kan du forvandle ethvert offentligt hotspot til et sikkert virtuelt privat netværk, som beskytter dine personlige data og gør det umuligt at spore din placering.

Herunder beskrives de vigtigste funktioner i og fordele ved brug af Norton WiFi Privacy:

Vigtigste funktioner og fordele

• Beskytter de data, du sender og modtager, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk

• Du bliver på offentlige Wi-Fi-hotspots beskyttet med samme type kryptering, som bankerne bruger

• Gør det muligt at surfe anonymt på internettet, så dine personlige oplysninger er beskyttet

• Giver dig adgang til dine foretrukne apps og dit indhold, uanset hvor du er, på samme måde som derhjemme

• Krypterer dine data på et virtuelt, privat netværk, hvor der ikke logføres noget, og din aktivitet ikke bliver registreret eller gemt

• 60 dages garanti med fuld returret*

• Giver dig kundesupport i verdensklasse fra Norton, den førende virksomhed inden for onlinesikkerhed

* Hvis du vil vide mere om returnering/refundering, kan du læse artiklen Nortons returpolitik.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117552006_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows, Mac, Android, iOS
Sidst ændret: 01/01/2017