Definition af husregler i Android

Hvis du har Norton Family-appen på din Android-enhed, kan du når som helst indstille husreglerne vha. enheden. De ændringer i husreglerne, du foretager i appen, bliver med det samme synkroniseret til Norton Family-internetkonsollen.

Apps til batteristyring kan deaktivere Norton Family. Sørg for, at du har blokeret disse apps på barnets enhed. Du får den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du beder børnene om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder.

Beslægtede oplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117527549_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 06/02/2018