Indstilling af husregler i Android

Hvis du har Norton Family-appen på din Android-enhed, kan du når som helst indstille husreglerne vha. enheden. De ændringer i husreglerne, du foretager i appen, bliver med det samme synkroniseret til Norton Family-internetkonsollen.

Apps til batteristyring kan deaktivere Norton Family. Sørg for, at du har blokeret disse apps på barnets enhed.

Android-funktionerne til overvågning af placering, videoer, apps, meddelelser og tid kan kun anvendes i Norton Family Premier. Opgrader til Premier for at bruge disse funktioner.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117527549_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/11/2016