Meddelelsen: "Norton-programmet kan ikke fortsætte. Genstart din Mac for at være beskyttet..." vises, når jeg har installeret mit Norton-program til Mac

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet.

TRIN 1

Afinstaller Norton Security til Mac

1. Dobbeltklik på Norton Security i mappen Programmer.

2. Klik på Norton Security på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton Security.

Norton Security-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton Security.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Download Norton-programmet

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117486982_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/05/2017