Fejl: "Der opstod en uventet systemfejl, og informationen kan ikke vises i øjeblikket"

Dette problem kan opstå, når der er et problem med Symantec-serveren. Hvis du vil kontrollere, om der i øjeblikket er nogen kendte systemproblemer eller afbrydelser, skal du gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Klik på Startside eller Tilbage til startsiden for at gå tilbage og prøve at få adgang til din konto senere.

Hvis problemet forsætter, skal du kontakte Norton Support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117424920_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/06/2018